Tuesday, June 19, 2007

4ª EXPO: ESTIU 2007 Societat l' Amistat Cadaqués

"777 - la caida de los grandes Hombres"

de los artistas: R.C / Daniel Zerbst/ Javier de Juan-Creix

(del 3 juliol '07 fins 11 juliol 2007)

Inauguració: Dissabte 7 juliol 2007 a les 19h a la Societat l'Amistat Cadaqués

c) Dr. tremols 1 . 17488. Cadaqués. GIRONA. (SPAIN)

Nota de Premsa
DE CASIBUS VIRORUM ILLUSTRIUM:

Un cop de vent en porta a uns quants, un cop de mar s' en endú a uns altres.
Pero sempre en resta algún que hi aguanta un poc més. Buscant-se o simplement trobant un lloc on ser, on estar i fer, on sommiar, on pensar. On CREAR, desde óptiques tant diverses com els orígens de Cadaqués, camins que ens han portat fins aquí, per sort, casualitat o accident. Desde creences, formacions i experiencies de tota mena pero que compartim un fet en comú, Cadaqués.

El vent, la pedra, la llum, la gent que fan que aquest racó, aquest cul de sac, ens aïlli i ens permeti, en la seva protecció geográfica i humana, a un recolliment interior. Al mateix temps de mostrar-nos, desde l' altre banda de l' aparadó, el teatrum orbi de l' humanitat del segle XXI. En el que a ells és temps d' oci, per nosaltres és temps per observar, anal.listar i finalment transportar als diversos llenguatges i suports expressius.

I novament, cops de mar i cops de vent s' els enduran, cíclicamente, seguint el ritme de les temperatures. La natura aquí encara perdura marca i condiciona els dies i els pensaments, hi és tant present que ha dibuixat en la gent d' aquí un carácter especial, com el del propi entorn. La llibertat dels elememts es repeteix en el ser de les persones, avegades a les inundacions, tant d' aigua com de gent, però observadors tranquils de saber que tot acaba a mar. Amb vosaltres ens hem quedat, observant

la Caiguda dels grans homes (de casibus virorum illustrium)

fins que un cop de mar o un cop de vent s' ens endugui de nou i en deixi a uns altres que continuïn enriquint-se i enriquint el fet de seguir estant, fent i sent, CADAQUÉS.

x +info: societat.lamistat.cdq@gmail.com

No comments: